Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Söndag!

Av suzzie - 26 januari 2009 01:36

Ja då var helgen över..

Och vad har man gjort då!?

Typ absolut ingenting!!


Man skulle nästan kunna säga att jag också haft en vit månad..

Men jag hoppas verkligen på nästa helg!


Idag vaknade jag sent..

Hade kunnat sova hela dan..

Varit jätte trött..

Men när syrran ringde och frågade om jag skulle med och kolla på Börje och Mackan som spelade match idag så släpade jag mig upp och tog mig till henne..


Hade ganska kul under matchen då vi gav nya nicknames till en del spelare och satt och undrade vad olika termer hette..

Jag har aldrig förstått mig på regelerna i innebandy och hockey osv. och frågade Inger om vad termen "outside" egentligen heter i hockeyn..haha

Kommer alldrig ihåg det, och efter en liten stund utbrister Inger: "Offside heter det ju"..hahahhaha

Killen som satt framför oss såg ut att tänka att vi tjejer bara skulle hålla snattran där bakom honom..

"Kan ni inget om sport så va bara tyst" var ungefär uttrycket i ansiktet på han! *asg*

Men va fasen.

Vi var ju där för att hejja på våra grabbar..

Då räcker det med att veta vart dom ska göra mål nånstanns!! =)


Sen blev det hem till Jessica och Lisa..

Prata lite strunt och sen kollade vi på film..

Sen under kvällen har vi kollat på Sex and the city..


Börjar bli ganska trött nu igen så jag hoppas på att somna..

Har tvättstugan imorrn..

Yipppiiiiie va roligt!


Ut och rasta Buster för natten ska jag nog göra nu..


Hoppas ni haft en trevlig helg!?


Puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se