Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Snart helg

Av suzzie - 28 januari 2009 22:27

Onsdag är snart över..

Haft en väldigt trist dag..

Sov länge..

Gick upp och kolla tv..
Åt lite frukost..

Ut med vovven..

Och gick och la mig och sov igen..


Fattar inte varför jag är så trött..

Nog för att jag inte är en morgonmänniska..

Men så här mycket brukar jag inte sova..

Inte så sent iaf..


Men men..

Sen blev det tv igen för internet har inte funkat idag.

Sen hade jag tvättstuga kl 7..

Vid halv 8 kom Jessi hem igen..

Och självklart så började internet fungera igen då =)


Imorrn ska vi gå och simma när hon slutat jobbet..

Ska bli skönt!!!


Fredag blir en lugn hemma kväll framför tv:n med gottis..

För på lördag så blir det fest!


Då ska vi visa Schweizarna hur man förfestar/festar här i Sverige =P

Hoppas verkligen att det blir en kul kväll!


Nu har Jessica redan gått och lagt sig efter en tuff dag för henne..

Så jag ska sätta mig och fortsätta titta på Sex and the city avsnitten =)

Älskar den serien..

Så himla skönt att bara ligga i soffan och glo på avsnitt efter avsnitt utan reklam och skit..=)


Hej svejs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se