Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Ledsen i ögat..

Av suzzie - 3 februari 2009 00:03

Idag började dagen med stress..

Hade försovit mig och vaknar av att Inger ringer mig och säger att vi kan mötas halv 2 vid henne..

Då var klockan 13,05 när hon ringde mig..

Det var bara upp och hoppa och hoppa in i en dusch en snabbis..

Torka håret och sätta på sig lite kläder och kila iväg i en snabb fart..

Men vi han iaf med pendeln som vi tänkt..


På vägen in till stan diskuterar vi händelsen med vakten i helgen..

Kan inte sluta tänka på hur illa han behandlade oss..

Och man blir lika arg varje gång man kommer och tänka på det..

Men vi ska iaf skriva ett brev till ägaren och klaga..

För det är verkligen inte okej att behandla oskyldiga på det sättet!!!!!


Väl framme i stan så mötte vi upp Thisse..

Gick och fikade på fiket längst upp i Åhlens och pratade lite..

Han åker till Norge imorrn för att tjäna pengar och blir borta tills han åker till Australien i höst..

Och då blir han borta nått år =(

Känns faktiskt väldigt jobbigt..

Känner mig lite nere och ledsen just nu..


Kommer sakna honom massa..

Bästaste bästa vännen!!!

Men jag unnar honom verkligen det här..

Hade jag inte varit så feg hade jag följt med honom!

Men jag blir hemma här i tråkiga svedala med alla problem iaf..


Hoppas verkligen att du får det bra och får det roligt..

Det tvivlar jag dock inte på att du kommer få..

Men jag önskar dig all lycka till!!!

Kommer sakna dig massor!

Miljontals kramar till dig!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se