Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Jobbig Tisdag

Av suzzie - 3 februari 2009 14:57

Idag känns det som om jag ramlat ner i en stor grop.

Och det är svårt att ta sig upp ur den..


Känns inte alls okej med mig idag..

Känner mig ledsen..

Och saker och ting känns väldigt tunga!!


Mycket tankar som snurrar omkring uppe i lilla huvudet på mig..

Dåliga tankar..


Ska försöka städa eller nått så man kanske kan tänka på nått annat för stunden iaf..

Men har ingen ork egentligen..


Jag bara hatar sånna här dagar!!!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

verro

3 februari 2009 19:44

hej...inge vidare att du går och mår dåligt men vi dycker ju upp nästa vecka så då blir det fullt upp hihihi
jag vill också ha en sån fin baksida som du har den är enkel och elegant och kvinnlig
vart hittar du alla bilder som du har till backgrund???
kram

 
Ingen bild

Sofie

4 februari 2009 10:06

tänker på dig babe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se