Direktlänk till inlägg 6 februari 2009

Redan fredag..

Av suzzie - 6 februari 2009 16:40

Den här veckan har gått relativt snabbt endå..

Det är redan fredag..


Har varit och tvättat idag..

Så inatt kommer vi sova i en nybäddad säng..

Alltid skönt..

Sen har jag städat här hemma..


Ikväll händer det nog inte så mycket..

Blir väl bara en lugn kväll framför tv:n


Imorrn blir det att hejja på Cédi när dom spelar match..

Sen blir det sushi och vin =)

Sen får man se om vi inviger Garbo en liten sväng eller om vi blir kvar här i Jakan och bara tar det lungt med lite bowling och dricka..


Ska försöka känna mig lite piggare och gladare..

Men det är svårt, för jag vet inte hur man vänder humöret bara sådär.. =(


Ska gå och gosa med Buster nu!

Min lilla plutt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se