Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Trööööööött!

Av suzzie - 7 februari 2009 09:01

Oj oj oj..

Är så sjukt trött just nu..

Inte sovit särskillt mycket inatt..

Men det märks väl kanske genom att jag sitter här vid den här tiden..

Då är det nått som inte stämmer..


Min kropp känns som den sover för den orkar inte ett dugg..

Den är helt tung och jag orkar typ knappt sitta upp..

Men så vägrar mitt huvud varva ner och sluta tänka..

Den vägrar ge mig sig!


Jessica gick precis till jobbet..

Hoppas tiden går jätte fort så hon kan komma hem snabbt igen =)


Ikväll vet jag inte alls hur det blir..

Men nått roligt måste vi ju hitta på iaf..

Även om hon jobbar imorrn också..


Aww, Buster är så himla söt..

Han sitter på sin favoritplats uppe på fotöljkanten och tittar ut genom fönstret..

Han ser hur fåglarna flyger där ute, och ser helt fundersam ut..

Ska nog få med honom och försöka sova lite..


För skam den som ger sig..

Jag SKA lyckas somna!!!!


Så god natt får väl jag säga, men God morgon på er andra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se