Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

Jävla skitdag!

Av suzzie - 9 februari 2009 17:14

Idag är en sån där dag då ingenting alls är bra..


Vaknade av att jag hade så himla ont i huvudet..

Efter att ha fått en tablett somnade jag om och vaknade på toooook för sent...


Fick iaf reda på att jag äntligen hade fått in pengarna..

Bara att sätta sig och betala in räkningarna..

Men som sagt, det är inte länge man får känna sig okej..

För när jag väl fått tag på alla mina papper och betalat in alla påminnelseavgifter från alla företag så kommer jag inte kunna betala in allt för att pengarna inte räcker till!!!!


Jag orkar verkligen inte med all skit som är just nu!!!!!!!!

Jag känner mig så fruktansvärt ledsen och ångesten är på HÖG nivå!!!


Självförtroendet och tron om att det kommer bli bra ligger på -100 just nu..

Just nu orkar jag inte mer!

Just nu vill jag inte alls vara med!


I just give up!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se