Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

gnäll, gnäll, gnäll

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!


Jag orkar verkligen inte med allt!


Jag känner mig bara så jävla överflödig..

Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns..

Jag måste förstå hur allt och alla känner sig hela tiden..

Och det är bara jag som överreagerar och inte fattar jämt..


Det verkar som om mina känslor inte riktigt är på riktigt..

Hur man nu förklara det..

Men det jag känner och tycker är ju alltid bara överdrivna och stämmer inte..

Nej det är bara jag som misstolkat allt..


Jag förstår att det är jobbigt att ha mig hos en hela tiden också..

Men om det är så jobbigt och ansträngande så kan man säga det till mig..


Jag vet inte vad jag ska göra med allt och ingen verkar orka med att lyssna..

Och när jag försöker så slås det bort fort och byts till nått annat samtals ämne..


Jag vet att mina vänner inte kan ge mig svar på saker och ting, det är inte det jag menar att dom ska göra heller..

Önskar bara att man kunde ta att det jag känner faktiskt inte behöver va det som är fel..

Det kan faktiskt finnas en anledning till att jag känner så!!!


Det är inte meningen att ni ska ta illa upp och se det här som om jag inte uppskattar att ni låter mig va hos er!

För det är jag tacksam för!!!!!

Men jag känner mig sjukt ensam och jävligt liten!


Hela jag håller på att gå sönder!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

verro

23 februari 2009 16:00

när man mår dåligt så kan man uppfata saker fel..jag vet jag läser ur saker på fel sät när jag mår dåligt...
dem bryr sig om dig annars hade dem inte ställt upp från början med att ha dig....det är nog bara svårt för dina vänner att se dig må så dåligt och inte kunna hjälpa dig att bli bättre....

du skulle prata med nån utomstående varje vecka när du mår dåligt....dem kan ge tips från en annan synvinkel..vänner ska man kunna prata med men samtidigt bara ha som vänner...mår du dåligt så ring och prata med mig...jag vet ju hur det är att må dåligt...
finns alltid här för dig och det göra alla dem andra också...gör en lista på allt du skulle vilja göra-kunna och se om du sen kan ta en sak i taget på listan att bli verkligt
ex lära dig spanska...börja med att fixa en cd till datan finns ett spel som lär dig spanska jag har det..som du kan sitta med hemma och lära dig nästa steg kan ju bli att gå en kurs ex...DU KAN , DU SKA BARA TRO PÅ DIG SJÄLV...älskar dig kramar i massor....pojkarna skickar också kramar...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Av suzzie - 16 februari 2009 01:49

Hej svejs!   Inte skrivit så mycket här på ett tag känns det som.. Men har väl mest inte orkat.. Varit ganska nere..   Hur som helst så är det söndag natt och jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag.. Har mått riktigt dåligt idag! Varit bakis som P...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se