Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Datanördar

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha..

Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..


Vi har vänt på dygnet totalt nu också..

Lite jobbigt..

Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit upp vid 3 på dagarna..

Våra middagar är en aning senare än när normala människor äter sin middag..

Vi får i oss middag vid 12 på kvällen..

Här om dan fick vi i oss middagen vid kvart över 1 på natten..

Haha..


Nu har man gått och blivit sjuk också =(

Skit också..

Dom förbannade baskiluskerna kom åt mig också..

Hoppas det inte blir värre än så här..

Blir jobbigt..


Saknar min lilla vovve också..

Men han har varit hos Jessicas pappa över helgen..

Och imorrn får han komma hem till Jessica ett par dagar..

Hundarna här är ju sjuka och kan smittas och det vill vi inte..

Och jag vill inte smitta Jessica..

Skulle vilja snosa på min lilla plutt nu och kramas..

Saknar morgon myset med honom..

Men snart så..


Nä..

Nu ska jag titta lite på tv medans dom är ute med hundarna..


God natt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

verro

23 februari 2009 15:42

hahahaha låter som ni har spanien tider nu för tiden hihihih så lever sofi hella tiden.kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran.. Dom åkte till landet över dagen.. Kommer hem imorrn igen..   Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma.. Men nu tycker jag att det är väldigt skönt.. Skönt att bara va för sig själv och ta det...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Av suzzie - 16 februari 2009 01:49

Hej svejs!   Inte skrivit så mycket här på ett tag känns det som.. Men har väl mest inte orkat.. Varit ganska nere..   Hur som helst så är det söndag natt och jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag.. Har mått riktigt dåligt idag! Varit bakis som P...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se