Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Fredag

Av suzzie - 27 februari 2009 21:47

Ikväll är jag själv hemma hos syrran..

Dom åkte till landet över dagen..

Kommer hem imorrn igen..


Först kändes det lite jobbigt att behöva va helt själv hemma..

Men nu tycker jag att det är väldigt skönt..

Skönt att bara va för sig själv och ta det lungt..


Hämtade älklingen min idag..

Som jag saknat honom den här senaste veckan han varit borta..

Så när jag såg honom igen så blev jag nästan tårfärdig..

Jag älskar min lilla buse så himla mycket..


Så nu ikväll så har vi bara slappat..

Han ligger i fotöljen bredvid mig och sover..

Skulle kunna sitta och titta på honom i timmar för att han är så söt..

Hittade en bild igår på honom som jag ska ta och förstora upp sen..

Älskar, älskar, älskar, ÄLSKAR min hund!!!!


Köpte en burk med hundmat till honom med oxkött i sås..

Oj vad det var poppis =)

Slurp sa det bara så var det borta..

Sa det nästan för mig med när jag åt min middag..

Var jätte hungrig..

Nu mår jag mer illa av all mat och av det lilla snacks jag åt..


Kollar på Lets dance på 4:an..

Gillar dans program..

Kan ju kanske vara för att jag alltid älskat att dansa själv..

Sen är det kul med danser man känner igen då jag själv dansade dom flesta av danserna i 4 år under ens unga år =P

Favoriten är nog Rumban =)

Fast alla latinska danser är roliga..

Skulle va sjukt roligt att ta upp dansen igen..

Synd att det är ganska dyrt att dansa bara.. =(


Ska sitta och räkna ut lite grejer nu..

Och se om jag kan hjälpa syrran med sin sida..

Sen ska jag sova riktigt gott inatt i en SÄNG!! och ska sova ut ordentligt imorrn då dom inte kommer hålla på att borra lägenheten mitt emot!

SKÖNT!!


Hoppas ni har en trevlig fredags kväll!!


Puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av suzzie - 28 februari 2009 02:54

Ja då säger jag hej då och tackar för mig.. För nu försvinner jag här ifrån!!   Men jag hoppas ni följer med mig till min nya blogg.. Eftersom det inte funka att bara fortsätta på den bloggen jag hade innan den här så fick jag göra en ny..   Men från...

Av suzzie - 23 februari 2009 01:23

Haha.. Här sitter vi alla 3 i soffan med en varsin laptop i knät och surfar runt på alla olika sidor som internet har att erbjuda..   Vi har vänt på dygnet totalt nu också.. Lite jobbigt.. Gått och lagt oss runt 4 tiden nu ett par nätter och klivit u...

Av suzzie - 20 februari 2009 16:41

Jag har lust att bara gräva en grop, lägga mig i den och täppa för!!!!!!!!!   Jag orkar verkligen inte med allt!   Jag känner mig bara så jävla överflödig.. Jag är det 3.e hjulet vart jag än är någonstanns.. Jag måste förstå hur allt och alla känner ...

Av suzzie - 19 februari 2009 19:37

Förlåt.. Skrev att jag skulle skriva, men orkade aldrig..   Och idag är jag på tok för trött och orklös och känner inte alls för särskillt mycket.. Så det får bli nån annan dag..   Hoppas man piggnar på sig och blir på bättre humör snart..       ...

Av suzzie - 16 februari 2009 01:49

Hej svejs!   Inte skrivit så mycket här på ett tag känns det som.. Men har väl mest inte orkat.. Varit ganska nere..   Hur som helst så är det söndag natt och jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag.. Har mått riktigt dåligt idag! Varit bakis som P...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se